27 de desembre del 2012

Divisions disney


Divisions i cinema. Realitza les divisions i obtindràs informació sobre pel.lícules disney molt famoses. Descarrega't el document clicant sobre la flexeta que surt a la part superior dreta del document.


24 de desembre del 2012

Little Snowflake


Una cançó tendra per a un dia molt especial...



Bon Nadal!

23 de desembre del 2012

Felicitació nadalenca


Donat que hem estudiat les fraccions, se'ns va ocórrer fer una felicitació nadalenca entre tots i que cada un es quedàs llavors amb una fracció o porció de la mateixa. Dins de la porció, una petita sorpresa per sorprendre al destinatari.


Si som 24 alumnes de 5è B i cada pastís està format per 11 porcions, quants pastissos complets tenim? Hi ha un pastís que no estarà complet, quina seria l'expressió d'aquest pastís incomplet en forma de fracció? (la solució la donarem a classe el primer dia en tornar de vacances).

Si vols fer felicitacions en forma de porció de pastís, aquí teniu l'arxiu que necessitau. Per a descarregar-ho, clica sobre la fletxeta (dalt del document), s'obrirà l'arxiu en una pàgina nova. Selecciona Arxiu, llavors Descarrega. Una vegada descarregat al vostre ordinador, ja el podeu imprimir.


Més idees per fer pastissos en forma de porcions. Si clicau sobre les fotos, anireu a la pàgina original. Hi ha vertaderes meravelles!




15 de desembre del 2012

Falda tutú


Les nines de 5è B ja tenen llestes les seves faldetes de Pink Ladies per a la disfressa! Béeee, en queden dues per fer, però les tendrem acabades abans de les vacances. 

Si voleu fer-vos una faldeta tutú per a les festes de Nadal, en aquest vídeo ho explica molt bé.  És millor posar un elàstic a la cintura perquè la faldeta no patini. Si voleu posar el llaç ho podeu fer una vegada acabada la falda, enganxant-ho entre les tires de tul.



Idees per a fer faldes de tul amb motius nadalencs, clicant a aquest enllaç.

El tul el podeu comprar a Teixits Es Tren, a 2,60 € el metre. Necessitau de 2,5 a 3 m per falda. N'hi ha de tots els colors! Heu de tallar el tul enrotllat-lo per l'amplada que té la tela, o sigui, l' 1,5 m. Tallareu tires de 10cm (us sortiran 15 tires per m) i tendran una llargària de 50 cm (una vegada doblegada la tira).


11 de desembre del 2012

SITES Cinema Musical



Aquest és el Sites (Web) que hem realitzat sobre Cinema Musical. Clica sobre la imatge per accedir-hi.



I aquí unes imatges i un vídeo per comprovar què bé hem treballat en EQUIP!

 
             LOGOS DELS EQUIPS
   



4 de desembre del 2012

Symbaloo Fraccions


Aquí teniu el Symbaloo Fraccions que us ha preparat na Sandra perquè pogueu practicar. Clicau damunt la imatge.


2 de desembre del 2012

Repasamos Diptongos e Hiatos


Clica sobre la imagen para realizar la tarea de repaso sobre Diptongos e Hiatos que quedó pendiente en clase de Castellano. Te ayudará a preparar el próximo examen!


1 de desembre del 2012

Capses de crispetes


Aquí teniu la plantilla per fer capses de crispetes. Clicau sobre la imatge i en obrir-se una altra pantalla, seleccionau Archiu, després Descarrega i, una vegada al vostre escriptori, el podeu imprimir a tamany complet.



I aquí la famosa cançó de les crispetes.