31 de maig del 2013

Formularis (II)


Aquí teniu els Formularis creats pels diferents grups de la classe.







I aquí teniu els resums amb les respostes als formularis. Si ho vols veure en pantalla completa, clica sobre la fletxeta de dalt a la dreta.

UNS ACTORS DE PEL.LÍCULA:




QUÈ MENGES?




MÚSICA:




HOBBIES:




LECTURA:



PETS

Orient



23 de maig del 2013

Quins esports ens agraden?


Clicau sobre l'enllaç per accedir al Formulari

Quins esports ens agraden?

Aquí teniu els resultats del Formulari. Heu de redactar un Informe a partir d'aquests resultats. Es tracta d'extreure conclusions sobre aquests resultats: quins esports ens agraden més als alumnes de 5èB, quins esports practicam, coneixem els esportistes més famosos, etc. Utilitzau les dades que surten al resum de respostes.



Si voleu saber més sobre Formularis en línia, podeu consultar aquí:



12 de maig del 2013

Què és Pinterest?



Pinterest és una xarxa social que permet trobar, filtrar, organitzar i compartir imatges i vídeos que hi ha a internet. Els usuaris poden crear i organitzar per temes col.leccions d'imatges, esdeveniments, interessos, aficions, etc. Tots aquests continguts es distribueixen en forma del que s'anomenen pinboards, que visualment són com taulers d'anuncis. D'aquesta manera, Pinterest és una plataforma molt visual que et permet recopilar en un mateix espai tots els teus interessos. A més a més, els usuaris poden seguir pinboards d'altres persones que comparteixen els mateixos gustos per tal de buscar inspiració i descobrir coses noves del seu camp d'interès.

Per tal d'accedir a Pinterest, caldrà que us enregistreu amb un correu. Podeu emprar els correus que teniu de classe. Descobrireu coses ben interessants.

Més informació a Viquipèdia